Salvocalee
Salvocalee
Gemengd zangkoor
Blaasveld/Mechelen
M
ee zingen?
 DotBorder

Koor zoekt zangers

Hou je van koormuziek, zing je graag a capella of met begeleiding, en zoek je een toffe bende om al zingend plezier mee te maken? Dan is Salvocalee iets voor jou. Geef een seintje aan onze dirigent Wim Salvo via info@salvocalee.be. Hij zal je uitnodigen voor een eerste kennismaking en bijhorende stemtest.

Wat verwachten wij van jou? Wij repeteren elke donderdagavond in hartje Mechelen van 8 tot half 11. Elk jaar werken we aan een nieuw programma waarmee we in eigen beheer een concert organiseren. In de aanloop daarnaar toe wordt vaak een extra zangdag of soms een zangweekend ingepland. Eigen aan onze stijl is dat we stukken vaak uit het hoofd zingen, waarvoor je ook wat tijd buiten de repetities moet plannen. Maar uit het hoofd zingen betekent ook: loskomen van de partituur, vrijheid om te bewegen op het podium, en een ijzersterke focus bij koor én dirigent.

Wat hebben wij te bieden? Het koor zorgt voor een aangename repetitiesfeer en geeft de zangers heel wat ondersteuning. Via de website vind je niet alleen de repetitiekalender die steeds up to date wordt gehouden, maar ook links naar partituren, concertprogramma's, geluidsopnamen, midi files om mee te oefenen, ...

Een koor is meer dan zingen alleen

Naast repeteren en concerten zijn er ook heel wat andere activiteiten: een etentje, het jaarlijkse tuinfeest, een concertbezoek, een fietsweekend... Het staat ieder vrij hieraan deel te nemen.

Tot op een van onze repetities!