Kriebelt het om te zingen in een tof en uitdagend koor? Kom eens proefzingen op de Open Repetitie van Salvocalee!

Bladmuziek (partituren) kunnen lezen is een handige troef, maar geen must. Als je bereid bent om de basis snel en al doende te leren, dan kan je zeker mee.

Iedereen die kan zingen is welkom, mannen hebben een streepje voor: welke zoetgevooisde tenori en bassi komen ons koor versterken?

Noteer alvast onze volgende Open Repetitie: 16 februari 2023!

Koor zoekt zangers

Hou je van koormuziek, zing je graag a capella of met begeleiding en zoek je een toffe bende om al zingend plezier mee te maken? Dan is Salvocalee iets voor jou. Geef een seintje aan onze dirigent Wim Salvo via info@salvocalee.be. Hij zal je uitnodigen voor een eerste kennismaking en indien je interesse hebt om aan te sluiten volgt er een bijhorende stemtest.

Wat verwachten wij van jou? Wij repeteren elke donderdagavond aan de vesten/ring van Mechelen van 20:00 tot 22:15. Elk jaar werken we aan een nieuw programma waarmee we in eigen beheer een concert organiseren. In de aanloop daarnaartoe wordt vaak een extra zangdag of soms een zangweekend ingepland. Eigen aan onze stijl is dat we stukken vaak uit het hoofd zingen, waarvoor je ook wat tijd buiten de repetities moet plannen. Maar van buiten zingen betekent ook: loskomen van de partituur, vrijheid om te bewegen op het podium en een ijzersterke focus bij koor én dirigent.

Wat hebben wij te bieden? Het koor zorgt voor een aangename repetitiesfeer en geeft de zangers heel wat ondersteuning. Via de website vind je niet alleen de repetitiekalender die steeds up to date wordt gehouden, maar ook links naar partituren, concertprogramma’s, geluidsopnamen, midi files om mee te oefenen, …

Een koor is meer dan zingen alleen

Naast repeteren en concerten zijn er ook heel wat andere activiteiten voorzien: een etentje, het jaarlijkse tuinfeest, een concertbezoek, een fietsweekend… Het staat ieder vrij hieraan deel te nemen.

Tot op één van onze repetities!